selvforsyning

Møt oss – Tove Cecilie Fasting og Kristian Jansson. I 2021 kjøpte vi ei lita hytte med nesten to mål bratt tomt, i Surnadal på Nordmøre.  Eiendommen heter Småland. Her, med utsikt til Trollheimen og lakseelva Surna, og kort vei til fjorden med fiskemuligheter, har vi begynt vår reise for å bli mest mulig selvforsynte.

Tove har tidligere bodd over 21 år i Hellas, hvor interessen for å dyrke mat, høste fra naturen og bruk av urter som mat og medisin ble vekket. Tove har bachelor i ernæring og en bakgrunn som journalist og forfatter. I fem år drev hun Frøya tare, og  høstet og solgte tang og tare som mat. Tove skriver og holder matkurs inspirert av Middelhavskosten, du kan følge henne her.

Kristian har drevet en vingård i Andalucia i Spania i 15 år, og er nå i ferd med å lage sin egen lille vinmark på Småland. Han holder kurs i å lage vin, både fra bær og druer, samt å dyrke vindruer. Kristian er utdannet maskiningeniør, og jobber også som smed og håndverker. Du kan lese mer om hva slags håndverkstjenester han kan tilby her.

Vi elsker god mat laget fra gode råvarer. Vi har tatt med oss masse erfaring fra årene ved Middelhavet. Småland er vårt eget terra midi, et stykke land midt i Norge.

Ønsker du å kontakte oss?

Tove: epost tove@tovececiliefasting.com, tlf 90533360

Kristian: epost hei@kristianjansson.com, tlf 92081963