KURS OG FOREDRAG

Vi kan tilby ulike kurs og foredrag, både online og fysisk.

LAG VIN SELV (nettkurs):

Har du lyst til å lage din egen vin av frukt, bær eller druer?

Kanskje har du prøvd tidligere, uten å lykkes?

Kristian har vært vinbonde i Spania i 15 år, hvor jeg har en vingård med 12 000 vinranker i fjellene i Andalucia. Det er tusen måte å lage vin på, men enten du lager vin av druer, frukt eller bær – kommersielt eller til hjemmebruk – er prinsippene de samme. I dette nettkurset viser jeg deg steg for steg hvordan du går fram for å lage en god vin.

Vinlegging er en morsom hobby, som heller ikke er spesielt dyr. Alt utstyret du trenger vil du få kjøpt for under 1000 kroner. Du trenger ikke stor plass eller et eget lokale for å lage god vin hjemme.

I dette nettkurset får du:

  • Utstyrliste med info om hvor du får tak i det du trenger
  • Arbeidshefte, 12 sider som forteller punktvis hvordan du går fram
  • 6 korte videoer som viser framgangsmåten steg for steg.

Du får tilgang til hele kurset med en gang. Du kan se videoene på mobil, padde eller pc, og laste ned og printe ut utstyrslitsa og arbeidsboka. Når du har betalt, sender vi deg en epost med lenke og passord til nettkurset.

 

KOMMERSIELL VINPRODUKSJON:

Etter 15 år som vinbonde i Andalucia i Spania, tilbyr nå Kristian kurs, foredrag og mentortjeneste for deg som ønsker å satse på vinproduksjon i Norge. Er dette aktuelt for deg? Ta kontakt på hei@kristianjansson.com eller tlf 92081963.

TANG OG TARE SOM MAT:

Tove drev i fem år Frøya tare, som høstet viltvoksende tang og tare til mat. Hun kan tilby både foredrag og kurs i tang og tare som matressurs.

MIDDELHAVSKOST:

Matkurs med foredrag og praktisk matlaging i fellesskap. Tove bodde over 20 år i Hellas, har skrevet flere bøker om gresk mat og har en bachelor i ernæring. Les mer om det populær matkurset Middelhavskost på norsk her.

matkurs